Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

ICEM2023 – input invulling meerdaags congres

donderdag 02 september

Beste collegae, voorzitters van secties en commissies van de NVSHA,

Eind 2017 is ons als NVSHA het bid voor ICEM 2023 toegekend door IFEM. Wij zijn ontzettend trots dat onze jonge en kleine vereniging dit in het internationale veld heeft kunnen bewerkstelligen.

Sindsdien is er een LOC, Lokaal Organisatie Commissie, opgestart en is de stichting ICEM2023 opgericht.

Daarnaast zijn wij op zoek gegaan naar een congresbureau en zijn inmiddels met dit bureau in de afrondende fase t.a.v. het opstellen van een contract.

Door de COVID pandemie is het wereldwijde congres landschap er inmiddels heel anders uit gaan zien. Gelukkig hebben we nog twee jaar om vorm te geven aan ons congres, rekening houdend met alle nieuwe ontwikkelingen, maar ook met de mogelijke onzekerheden die daarbij komen kijken.

Momenteel zijn wij in de opbouwende fase voor het organiseren van dit congres. ICEM2023 zal plaatsvinden van 11 tot en met 16 juni 2023 in Amsterdam, maar in welke vorm en omvang precies is nog niet helemaal te voorspellen. Hierover zijn wij in nauw contact met alle partijen. Ons jaarlijkse DEMC zal in 2023 opgaan in de ICEM editie.

Hierop vooruitblikkend willen wij jullie, als leden maar ook als commissies en secties, uitnodigen om met ideeën te komen voor de inhoud van het congres. Er zal een groot, gevarieerd internationaal programma opgesteld worden van waarbij twee dagen workshops en vier dagen virtuele en fysieke sessies verspreid over ongeveer 6 tracks.

Er is altijd ruime input gekomen van enthousiaste collega’s, secties en commissies voor ons jaarlijkse NVSHA congres. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we, met jullie hulp, een prachtig internationaal programma kunnen aanbieden.

Graag ontvangen wij van jullie zoveel mogelijke input via congres2023@nvsha.nl om van ICEM2023 een wervelende editie te maken!

We kijken uit naar jullie ideeën!

Met vriendelijke groet,

Grietje Jelsma, Kate Borkent en Jeroen Zewald

Lokaal Organisatie Committee ICEM 2023

congres2023@nvsha.nl

Mede namens NVSHA bestuur en Stichting ICEM2023

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten