Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

woensdag 10 april

Geachte leden,

Allereerst mijn felicitaties met dit bijzondere jaar, het jaar van het 4e lustrum van de NVSHA.

Op het moment van schrijven zijn er 694 SEH-artsen en AIOS in Nederland die zich dag in dag uit vol passie op de spoedzorg richten. Door de inzet van al deze leden zorgen we er samen voor dat de 2,4 miljoen patiënten die jaarlijks onze SEH’s bezoeken zorg van zeer hoogstaande kwaliteit ontvangen. Al 20 jaar timmert de NVSHA aan de weg op het gebied van spoedzorg. Wat we bereikt hebben in al die tijd hard werken? De lustrumslogan zegt genoeg: ‘I am EM’,met veel trots kunnen we zeggen dat wij spoedzorg zijn.

Gelukkig is er wereldwijd ook aandacht voor kwaliteit in spoedzorg. Het thema van Emergency Medicine day 2019 op 27 mei is ‘competence make the difference’. Dit sluit naadloos aan op de visie van de NVSHA. EM day 2019 is dan ook het eerste moment van het lustrum om te laten zien dat wij als SEH-artsen in Nederland gelijk staan aan hoogwaardige spoedzorg. Een prachtig moment om aan de buitenwereld te laten zien dat jij, samen met jouw team, spoedzorg bent: ‘I am EM’!

Hoe deel je deze trots?

- Print de bijgevoegde poster uit.

- Verzamel jouw SEH-team (artsen, verpleging, secretaresse, schoonmaker etc.)

- Maak een ludieke foto van je SEH-team met de poster

- Plaats 27 mei 2019 deze foto op social media, met in het kort waarom het werk op de SEH zo belangrijk, waardevol, mooi en/of speciaal is.

- Gebruik de tags EM-day, NVSHA en Lustrum-I-am-EM.

- Post geplaatst? Stuur een linkje van jouw post naar bureau@nvsha.nl

- Deelnemers worden op het congres in Egmond extra in het zonnetje gezet!

Dit lustrum jaar worden uiteraard niet alleen deelnemers aan EM day in het zonnetje gezet. Het gehele lustrum jaar zal in het teken staan van het uitlichten van verschillende NVSHA-leden. Mogen we iemand niet vergeten? Mail het naar de PR-commissie.

Alvast voor in de agenda: de lustrum-ledendag in december! De inhoud blijft nog een verrassing maar we hopen met jullie in grote getale samen dit bijzondere jaar af te sluiten.

We gaan er een prachtig jaar van maken, wij hebben er zin in.

Groeten namens het NVSHA bestuur en de PR commissie,

Evelien van Eeten

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten