Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Geslaagde ledendag 10 december 2019

maandag 23 december

10 december 2019; de NVSHA bestaat 20 jaar!

Het bestuur blikt terug op een zeer geslaagde ledendag; In de ochtend zeer enthousiaste en inspirerende sprekers van eigen bodem, in de middag interessante presentaties, een zeer interactieve sessie met het bestuur en tot slot een geslaagde ALV waarbij we weer samen konden afstemmen. De dagvoorzitter, Domenique Zaunbrecher, heeft het allemaal prachtig verwoord in haar terugblik op de ledendag, welke terug te lezen is op de website. Bijna 200 leden waren aanwezig om dit lustrum te vieren met als thema: I am EM! Wat een mooi en ongekend aantal!

I am EM kwam ook als thema terug in de film die het bestuur speciaal voor haar leden heeft laten maken om te kunnen laten zien waar wij ons elke dag, 24/7 voor inzetten en waar we trots op zijn. De film is inmiddels ruim 4.000 keer (!) gedeeld op social media.

Om ons thema letterlijk verder ‘ uit te dragen ‘ werden er aan alle aanwezige leden een paar sokken met ‘I am Em’ erop uitgedeeld. Ook externe partijen en organisaties waar de NVSHA mee samenwerkt, hebben deze sokken ontvangen. Het verzoek was deze sokken zoveel mogelijk te dragen en foto’s hiervan te plaatsen op social media. We ontvingen leuke reacties op dit gebaar.

Sokken niet ontvangen?
Natuurlijk waren er ook leden en vakgroepen niet aanwezig en heeft niet iedereen hierdoor de sokken kunnen ontvangen. Mocht dit bij jou het geval zijn en wil je graag de sokken ontvangen, stuur dan even een mail met je naam, adres waar de sokken heen moeten en eventuele vakgroep genoten die de sokken ook graag nog ontvangen naar bureau@nvsha.nl en dan worden ze in een pakket naar jullie opgestuurd.

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten