Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Nomineren NVSHA Awards 2019 kan nog tot 15 april

donderdag 14 maart

Tijdens de 'Dutch North Sea Emergency Medicine Conference' van de NVSHA, dat plaatsvindt van 5 tot en met 7 juni, worden de NVSHA Awards uitgereikt. Het is nog tot en met 15 april mogelijk om collega’s, vakgroepen of een groep SEH-artsen te nomineren.

We zijn op zoek naar initiatieven die bijdragen aan de Spoedeisende Geneeskunde in Nederland. Nomineren kan in de categorie 'Beste initiatief' of voor een 'Eervolle vermelding'. Wie volgen de winnaars van vorig jaar (FanofEM en het Erasmus MC) op?

Beste initiatief

Voor de award 'Beste initiatief' zoeken we een vakgroep spoedeisende geneeskunde of groep SEH-artsen die zich heeft onderscheiden met een initiatief dat bijdraagt aan de ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van de spoedeisende geneeskunde. Vorig jaar won FanofEM deze award voor de website www.fanofem.nl waarop wetenschap laagdrempelig beschikbaar is en waarmee onze leden door het hele land gestimuleerd worden om ook zelf een wetenschappelijke bijdrage te leveren.

Het beste initiatief wordt beloond met een geldbedrag van € 2.500,- ten behoeve van de verdere ontwikkeling van het initiatief of van de groep.

Eervolle vermelding

Voor de eervolle vermelding zoeken we een persoonlijke bijdrage, project of initiatief met een positief effect op de spoedeisende geneeskunde op lokaal, regionaal of nationaal niveau. Afgelopen jaar kreeg het Erasmus MC deze eervolle vermelding voor het opzetten van hun minor Spoedeisende Geneeskunde voor bachelor studenten.

Voor de Eervolle vermelding staat geldbedrag van € 1.000,- ter beschikking ten behoeve van de verdere professionele ontwikkeling van deze persoon, groep of initiatief.

Aanmelden kan tot en met 15 april door een aanbevelingsbrief te mailen (van maximaal 1 A4) naar het NVSHA-bestuur (bestuur@nvsha.nl).

Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten