Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 14 maart 2019

Beste leden,

Deze maand is de eer aan mij om mijzelf aan je voor te stellen en wat te vertellen over mijn portefeuille in het bestuur. Ook al ben ik inmiddels aan mijn tweede termijn bezig in het bestuur, nog nooit eerder heb ik dit stukje geschreven.

Naast mijn functie in het NVSHA-bestuur ben ik...

Deel dit via: Lees meer

IFEM zoekt Nederlandse afgevaardigde Geriatrische spoedzorg

donderdag 14 maart 2019

De NVSHA is onlangs benaderd door de Geriatric Emergency Medicine Special Interest Group (GEMSIG) of The International Federation of Emergency Medicine (IFEM). De organisatie is op zoek naar een Nederlandse SEH-arts met voldoende expertise over Geriatrische Spoedzorg en die namens de NVSHA contact...

Deel dit via: Lees meer

Input gevraagd: knelpunteninventarisatie Acuut leverfalen

donderdag 14 maart 2019

De Nederlandse Vereniging van Maag- Darm- Leverartsen is in 2018 gestart met de herziening van de richtlijn Acuut leverfalen. De vraag aan ons is of wij ons kunnen vinden in het concept raamwerk en of er nog onderwerpen zijn die prioriteit dienen te krijgen.

Graag jullie opmerkingen voor 5 april ...

Deel dit via: Lees meer

Emergency Medicine Day: heb jij een goed idee?

donderdag 14 maart 2019

Op 27 mei is het Emergency Medicine Day. Een dag waarop over de hele wereld aandacht besteed wordt aan spoedzorg. Met het thema ‘Competence makes the difference’ wordt er bewustzijn gevraagd met betrekking tot de noodzaak van gekwalificeerde en competente professionals in de spoedzorg.

Als NVSHA...

Deel dit via: Lees meer

Communicatieadviseur Corinne Groenenberg

donderdag 14 maart 2019

Ik ben Corinne Groenenberg, sinds begin maart voor 4 uur per week communicatieadviseur van de NVSHA. Wat ik doe? Ik ondersteun onder andere de commissie Patiëntenvoorlichting en CPR, adviseer het bestuur op het gebied van communicatie en ik coördineer ‘Nieuws van het bestuur’. Uiteraard ben ik...

Deel dit via: Lees meer

Nomineren NVSHA Awards 2019 kan nog tot 15 april

donderdag 14 maart 2019

Tijdens de 'Dutch North Sea Emergency Medicine Conference' van de NVSHA, dat plaatsvindt van 5 tot en met 7 juni, worden de NVSHA Awards uitgereikt. Het is nog tot en met 15 april mogelijk om collega’s, vakgroepen of een groep SEH-artsen te nomineren.

We zijn op zoek naar initiatieven die bijdragen ...

Deel dit via: Lees meer
Sluiten