Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

ICEM 2023!

maandag 30 mei

Van 12-16 juni 2023 vindt het International Conference on Emergency Medicine (ICEM) in ons land in Amsterdam plaats in de RAI.
Als lokale organisatie commissie (LOC) zijn wij achter de schermen al druk bezig met de organisatie en de programmering.
En daarvoor vragen we ook graag de hulp van alle leden van de NVSHA.
Er zal een groot, gevarieerd internationaal programma opgesteld worden van 1 dag pre-courses en vier dagen sessies verspreid over 6 tracks.

Daarnaast is het belangrijk om sponsoren te organiseren voor ons congres en vragen we jullie om bij te dragen aan het werven van sponsoren die je misschien al kent of ontmoet op een congres welke je binnenkort bezoekt.

Er is altijd ruime input gekomen van enthousiaste collega’s, secties en commissies voor ons jaarlijkse NVSHA congres. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we, met jullie hulp, een prachtig internationaal programma kunnen aanbieden.

Als commissie zijn wij ook aanwezig op de komende editie DEMC dus voldoende tijd om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Graag ontvangen wij van jullie zoveel mogelijke input via congres2023@nvsha.nl om van ICEM2023 een wervelende editie te maken!

Overige vragen, suggesties of sponsorcontacten kunnen aangeleverd worden bij MCI via icem2023@mci-group.com

We kijken uit naar jullie ideeën!

Met vriendelijke groet,

Grietje Jelsma, Kate Borkent, Jeroen Zewald, Josje Berends en Fabienne Roossien

Lokaal Organisatie Committee ICEM 2023

congres2023@nvsha.nl

icem2023@mci-group.com

ICEM 2023
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten