Menu
Homepage---Menu-NVSHA---NVSHA-01-Ambu-01

Vanuit het bestuur

donderdag 26 september

Beste Leden,

Na een zonovergoten weekend met alweer een succesvolle 4e SGO run die momenteel ruim € 40.000 heeft opgebracht (voor in de agenda: volgend jaar 26 september), zal het komend najaar voor mij, als portefeuillehouder beroepsbelangen, deels in het kader staan van ons aanbod aan jullie om collectief lid te worden van de LAD. We hebben er al meermaals over gecommuniceerd en achter de schermen wordt een en ander nu ingeregeld.

Het wordt van nog groter belang dat de ledenadministratie klopt , immers daarin kunnen jullie aangeven of je wel of geen gebruik wil maken van het aanbod om lid te worden van de LAD. Daarbij is het overigens wel zo dat we hier als vereniging met grote meerderheid vóór hebben gestemd op de ALV in Egmond.

De ledenadministratiepagina op www.nvsha.nl wordt momenteel aangepast om deze keuze aan te kunnen geven. Daarnaast wordt een zelfde mogelijkheid gecreëerd om je, vrijwillige, bijdrage aan het SGO-fonds aan te geven.

Als het operationeel is zullen we een mailing doen uitgaan waarin we jullie oproepen je gegevens te controleren en eventueel aan te vullen.

Eén van de voordelen van het collectief lidmaatschap van de LAD is dat we een SEH-arts mogen voordragen voor cluster 1 (ziekenhuizen) van de ledenraad van de LAD waarmee we dus direct onze invloed kunnen uitoefenen op het beleid van de LAD. Lijkt het je leuk om de vereniging hier te vertegenwoordigen? Neem dan contact met me op via beroepsbelangen@nvsha.nl .

Zoals gezegd is het najaar gedeeltelijk “ingenomen” door de LAD, maar daarnaast zijn bijvoorbeeld de secties Management & Bestuur (M&B) en Arts en Welzijn erg actief. Met M&B zijn we onder andere actief bij de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) om wat veranderingen in het DOT systeem te verkennen.

Voor Arts en Welzijn wil ik graag je aandacht vragen voor één van de speerpunten van de NVSHA: welzijn. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Peer-to-Peer training van 29 Oktober a.s.. Schrijf je in! Het is van groot belang een goed netwerk van collega’s te hebben.

Met vriendelijke groet,

Pol Stuart

Pol-foto
Deel dit via: Naar nieuwsoverzicht
Sluiten